Tuesday, 2 October 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

assalamualaikum...

ehem! tengah blogwalking, tink~ jumper lagi segmen yg boleh menambahkan korang punya follower. tarikh segmen nie telah diganjakkan sehingga diberitahu. ok! come on korang. tambah lagi korangnyer follower. 



cara - cara serta syarat - syarat penyertaan korang boleh klik kat SINI

follower aku setakat nie just 75 orang sahaja. *maaf,xbleh nak printscreen. ade masalah teknikal. huhu :(


happy reading dan selamat menambahkan kenalan! :)

17 comments:

  1. salam,done follow you back !
    terjah dari segmen yg sama..
    salam ukhwah.. :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum

    sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  3. hai..nina dh folow sini...slamat berkawan ye..:)

    ReplyDelete
  4. Hai!dari segmen yang sama...
    Jemput lawat blog saya!
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  5. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    ReplyDelete
  6. hye dear .. singgah balas kunjungan sini, :)
    salam kenal. follow awak jugak~
    happy blogging keh ^^

    ReplyDelete
  7. hye.. jimur dtg dr segmen yg sme^^

    http://jihahjimur.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  8. sampai dah ke blog awak. salam perkenalan. jom g blog saya meh =)


    http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  9. Salam n hye~!!

    Sori lmbat terjah blk..
    dh follow ur blog..
    thanks & salam knal ye.. ^_^

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/nama-dalam-phone-tu.html

    ReplyDelete
  11. datang membuat kunjungan balas dan follow sini

    ReplyDelete
  12. yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! =)

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  14. http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
    sy dari segmen sama..

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete